(?)

 (?)

Workshops

Je kunt een algemene SoulCollage® workshop volgen of een workshop rondom een thema. Beide zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Tijdens een workshop krijg je eerst uitleg over wat SoulCollage® inhoudt en wat je er mee kunt. Daarna volgt een geleidemeditatie om daarmee uit je hoofd te gaan en in de ontspanning te komen of om je af te stemmen op het thema van de workshop.
Daarna krijg je voldoende tijd om één of meerdere kaarten te maken waarbij je vooral je intuïtie gebruikt. Na het maken van de kaarten mag je één van je gemaakte kaarten uitkiezen om die te gaan 'lezen'. Dat betekent niet dat jij of ik die kaart gaat analyseren maar je stapt als het ware via een bepaalde methode in die kaart om erachter te komen wat die kaart jou te vertellen heeft. 
Ik geef SoulCollage® workshops aan kleine groepen, tot 5 deelnemers. Op deze manier hoeft de groep tijdens het lezen van de kaarten niet in tweeën gedeeld te worden en krijgt iedereen voldoende individuele aandacht.
Wil je graag met z'n drieën komen  (of meer) maar kunnen jullie niet op de geplande dagen, neem dan contact met me op en dan kijken we of we een ander moment kunnen plannen. 
Een workshop duurt 3,5 uur en kost € 40,- inclusief 21% btw, materialen, koffie & thee.


Persoonlijke SoulCollage® sessie

Ook is het mogelijk om alleen te komen en een persoonlijke SoulCollage® sessie te doen. Dan krijg je alle tijd en individuele aandacht en kun je als je wilt dieper ingaan op bepaalde thema's die bij je leven. Hierbij maak je één of twee kaarten en ga je één kaart onderzoeken. Deze sessie duurt twee uur en kost € 50,- inclusief 21 % btw.


Waar?

De workshops geef ik bij mij thuis in de Bottelroosstraat in de wijk Selwerd in Groningen. 
Als je met de auto komt kun je deze gratis parkeren in de straat. Als je met het openbaar vervoer komt dan kun je stadsbus 9 richting Selwerd nemen en uitstappen bij halte Maluslaan en dan loop je in een minuut naar mijn huis toe. Of je neemt de trein naar Groningen Noord en loopt dan in 10 minuten naar mijn huis.