(?)

 (?)

Over mij


Mijn naam is Famke Plantinga en meteen nadat ik in 2012 mijn eerste SoulCollage® workshop had gevolgd, was ik zo enthousiast dat ik er meer mee wilde. Een maand later al volgde ik de training tot facilitator.
Het leuke van SoulCollage® vind ik dat creativiteit gecombineerd wordt met diepgang en zelfinzicht.
Je bent lekker bezig met je handen, gaat even uit je hoofd en volgt je intuïtie. Het is ontspannend maar het geeft ook nieuwe energie. Het geeft je de mogelijkheid iets nieuws te creëren, in contact te zijn met je innerlijke wijsheid en dit samen te delen en te beleven met anderen.

                    Famke Plantinga                     

Ik geef de workshops met veel enthousiasme en met persoonlijke aandacht en oog voor de uniekheid van iedere deelnemer. Belangrijk hierin is dat ik als facilitator niet sturend ben maar respectvol omga met wat een deelnemer van zichzelf wil laten zien. Elke deelnemer bepaalt haar of zijn eigen proces. Ik ga als facilitator niet de betekenis van een kaart aan een deelnemer uitleggen, dat kan ook niet want het zijn immers persoonlijke kaarten. Door een simpele methode te gebruiken komt die persoon er zelf achter wat de boodschap zou kunnen zijn van een kaart.

Ik ben opgeleid als spel/drama-therapeut en werk als spelbegeleider/zorgverlener in gezinnen met kinderen met autisme en/of een verstandelijke beperking. Ik werk via de methode Contactgericht Spelen en Leren. Daarnaast heb ik een praktijk aan huis voor massage en healing voor vrouwen. Meer informatie over mijn praktijk vind je op Gelukshand.