SoulCollage®

Gebruik je intuïtie en je creativiteit en laat je verrassen door de boodschap van je zelfgemaakte kaarten!

Houd je ervan om met je handen bezig te zijn, om iets unieks en persoonlijks te maken?
Of zit je met vragen of twijfels en heb je behoefte aan antwoorden, maar wil je die antwoorden uit jezelf halen omdat je weet dat je die wijsheid eigenlijk al in je hebt? Of vind je het fijn om meer aandacht te geven aan dat wat binnen in je leeft, maar dan op een creatieve manier? Misschien is SoulCollage® dan wel iets voor jou!

SoulCollage® is een combinatie van creativiteit, het gebruiken van je intuïtie en het ontdekken van je innerlijke wijsheid. Dit doe je door het uitzoeken van verschillende afbeeldingen waar je door je intuïtie naar toe getrokken wordt. Door deze plaatjes te scheuren, knippen en plakken creëer je een SoulCollage® kaart. Na het maken van de kaart duik je als het ware in die kaart en ontdek je dat je deze niet voor niets hebt gemaakt. De kaart zegt namelijk iets over jou en heeft een diepere betekenis die heel verrassend kan zijn. 
                                                         
Door het werken met SoulCollage® kun je een verzameling maken van verschillende kaarten. Al deze kaarten symboliseren stuk voor stuk een deel van jou. Ze kunnen je ondersteunen in het bewandelen van je levenspad en het nemen van belangrijke beslissingen hierin. Voor SoulCollage® hoef je niet creatief of kunstzinnig te zijn. Het is een heel eenvoudig proces, voor iedereen geschikt en ook nog eens heel leuk om te doen!

                                                                                                              


SoulCollage® is bedacht en ontwikkeld door Seena Frost, een Amerikaanse huwelijks- en familietherapeute. Meer informatie over Seena Frost en SoulCollage® wereldwijd vind je op www.soulcollage.com
Op www.soulcollage.nl vind je nog meer facilitators in Nederland.Dit filmpje maakte ik eind 2014. Het is het eerste Nederlandse SoulCollage® filmpje!
                                                                                           


                                                          
                                          
Je kunt me volgen op Twitter en op mijn Pinterestpagina vind je al mijn SoulCollage® kaarten. 

Pinterest